Kaç gündür/aydır uğraşıyorsun bilmiyorum ama çizimini beğendim. Özellikle renk kullanımını beğendim. Gölgelendirmeler de keza bazı küçük yerlerde gariplikler olsa da ışığın nereden geldiğini iyi yansıtıp yeterli derinliği katmış. Ancak oran konusu ucundan kaçırılmış gibi... Konsolun sol yarısı sağ yarısından daha büyük, kalınlıklar eş değil. Konsol yan şekilde çizilmeye çalışılmış ancak tuş takımları aynı pozisyona sahip değil. Ve daha birçok detay aynı şekilde orantıyı koruyamamış. Özellikle verebileceğim tavsiye oranlar için belirli hatları önceden belirleyip onlar üzerinden resmi büyütmek. Pixel sanatında çok fazla farklı metot var çizim için, kendine en uygununu bulman lazım ama benim en verimli bulduğum çizeceğin resmi parçalara ayırarak, monoton renklerle o parçalardan bütün oluşturmak. Ki bunları yaparken katmanlara bölmeyi unutma. Ardından ise detayları vermek, eğer orantıyı bozan bir şey olursa katman üzerinden çizimin belli bir bölümünü oranlamak çok daha basit olur. Eğer katman kullanmıyorsan, en ama en kısa zamanda geçmen lazım.
Pixel artta profesyonel olduğum söylenemez ama çizimlerime güvenirim:

Tam gaz çalışmaya devam!